tirsdag 31. mars 2009

Styremøte i BUF

BUF-styret var samlet på Kari Skjønsbergdagene. Det var veldig greit å treffes, og få diskutert en del saklig i tillegg til det faglige påfyllet som er nevnt i en tidligere post. Blant sakene vi diskuterte var:

- Oppfølging av virkeplanen, - hva setter vi i gang med?
- Revitalisering av BUF-stipendet, - styret ønsker i stedet for et rent reisestipend å opprette en pris for "Årets barneavdeling". Prisen kan f.eks. tildeles hvert annet år i forbindelse med årsmøtet. Det søkes om aktivitetstilskudd til dette arbeidet.
- Oppjustering av blogg-aktiviteten. Styret ønsker en synlig blogg, med høy aktivitet og tilbakemelding fra medlemmene. Første steg må være å få informert om bloggen, bl.a. få en peker fra den gamle buf.nu-siden, og fra NBFs side. Alle i styret bør prøve å legge ut minst et innlegg hver i måneden.

- Styret bør prøve å være tilstede på konferanser og møter som gjelder barne- og ungdomsbibliotek og -litteratur i enda større grad enn i dag.

- Styret skal se nærmere på hvordan man kan bidra i forhold til en mastermodul i barne- og ungdomsbibliotekfag.

- Neste årsmøte bør kanskje legges til barnelitteraturkonferansen i Stavanger (2011), heller enn Bibliotekmøtet (Hamar 2010). Muligheten for å få flere medlemmer til årsmøtet er antakelig større der, siden barnebibliotekarene heller reiser til barnelitteraturkonferansen enn Bibliotekmøtet.... Vi vil også se på muligheten for å bidra med et miniseminar eller lignende på konferansen.

En oppfordring til medlemmer og evt andre lesere av bloggen; send oss innspill og ønsker!!

Ingen kommentarer: