mandag 19. november 2007

Velkommen!!!

Velkommen til BUFs blogg!! Her satser vi på å kunne komme med nyheter om barne- og ungdomsbibliotek, saker vi jobber med i spesialgruppen og ellers stort og smått som kan være nyttig for alle som jobber med barn, unge og bibliotek. Send oss gjerne tips og spørsmål om saker dere synes er verd å dele med andre, - enten det er småsaker fra barnebibliotekhverdagen eller større ting som dere vil ha drøftet. Hvor dynamisk bloggen blir er opp til leserne, - altså DERE!!!
Som et eksempel kan jeg jo starte med dette presseoppslaget, i forbindelse med Litteraturuka i Vestfold, som gikk av stabelen for litt siden.

3 kommentarer:

elis lesebabbel sa...

Gratulerer med blogg! Og dermed benytter jeg anledningen til å være the very first ”kommentator” i BUF-bloggens historie! Et tips : det er fullt mulig å la alle ”etikettene” være synlige på bloggen. Egentlig litt greit når det begynner å komme flere innlegg. Og nok et tips: gjør litt reklame for den på NB-postlista. Måtte dette bli et livlig fora for barne- og ungdomsbibliotekarer, ellers så faller jo egentlig hele vitsen med BUF bort. Hilsen et tidligere styremedlem fra hørrrm krrremt tidlig 80-tall!

Susanne sa...

Takk takk, både for gratulasjon og tips. Alt tas mot med glede... noen av oss er litt nye på dette med blogging, så det er en prosess... Behørig reklame skal distribueres, og så håper vi at mange vil kikke innom og være aktive!!!!

Unknown sa...

Nå kan alle som ønsker det se BUF-reklamefilmen på YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=mR_E6jyd2ZY